El líder de Ciutadans Carlos Carrizosa,Carlos Carrizosa assegura que el confinament perimetral de la Cerdanya i el Ripollès a dos dies de les festes de Nadal «arruïna» aquestes dues comarques. En una roda de premsa a Palamós, Carrizosa va afirmar ahir que aquesta és una decisió polèmica més que se suma a les que Catalunya acumula. Entre elles, les restriccions amb franges d'obertura a l'hostaleria, que va qualificar de «forrellat encobert». «Molts restauradors i comerciants comptaven amb la temporada perquè fa quatre dies van anunciar les últimes mesures i ara les previsions que havien fet se n'han anat en orris», va assegurar.

El líder de Cs es va reunir amb representants de la Plataforma d'Empresaris d'Hostaleria i Restauració de Palamós, l'Associació de Tavernes, Restaurants i Oci Nocturn de Palamós i l'Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme (Fecotur) del municipi. Ho va fer acompanyat dels diputats per Girona Jean Castel i Camino Fernández, i el regidor del municipi, Cristóbal Posadas, i coincidint amb una concentració dels sectors afectats a les portes de l'Ajuntament.

Carrizosa va dir que el sector de l'hostaleria i el comerç està vivint com un «malson» el «forrellat encobert» que ha fet el Govern amb les franges horàries d'obertura i que «ningú entén» en què s'han basat uns horaris que «no estan funcionant». En aquest sentit, va considerar que és un «desastre més» i que només quatre dies després d'anunciar-los i a dos de l'inici de les festes de Nadal, la Generalitat ha pres una nova «decisió polèmica» amb el confinament perimetral de la Cerdanya i el Ripollès. Carrizosa va afirmar que la decisió «arruïna totalment» aquestes des comarques, que havien fet les seves previsions de cares a la temporada de neu i que se n'han anat en «orris».

Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus