Els Mossos d'Esquadra investiguen un robatori violent que es va produir aquest dimarts al vespre en una casa de Bordils. Els fets van tenir lloc cap a les set del vespre, quan dos individus van entrar a robar en una casa situada en aquesta població i no van comptar que podria haver-hi la família que hi viu a dins.

Els dos homes van intentar forcejar amb el propietari, aquest els va seguir i, malgrat amenaçar-lo, van acabar marxant. A partir d'aquí, els lladres van agafar un cotxe de la marca Mercedes i van fugir. Arran del robatori amb violència i intimidació, el propietari de la casa de Bordils va alertar el telèfon d'emergències 112.

Els Mossos d'Esquadra van activar diverses unitats dels seus agents i van alertar tots els cossos policials de la província, donant la descripció dels individus i del vehicle, tal com havia explicat el denunciant del robatori violent.

El vehicle dels lladres, a més, tenia un element distintiu, ja que havia acabat amb el retrovisor trencat arran del robatori de Bordils.

Finalment, els Mossos d'Esquadra van aconseguir detenir, la mateixa nit del dia dels fets, els dos presumptes lladres. Van poder-los arrestar a Llofriu, quan els dos delinqüents circulaven pel municipi del Baix Empordà amb el vehicle. Es tracta de dos homes que estan pendents de passar a disposició judicial davant del magistrat de guàrdia de la Bisbal d'Empordà.

La investigació policial, d'altra banda, segueix oberta, segons els Mossos d'Esquadra, que apunten que la intenció inicial dels lladres no era acabar amb un robatori violent sinó amb un robatori amb força que va acabar així després de trobar-se els inquilins a dins de la casa.