06 de gener de 2021
06.01.2021
Diari de Girona

Banyoles tanca pavellons i pistes poliesportives els pròxims deu dies

Es manté l'activitat cultural amb les restriccions i l'Aula de Teatre i l'Escola de Música faran les classes en línia

05.01.2021 | 23:58
Banyoles tanca pavellons i pistes poliesportives els pròxims deu dies

L'Ajuntament de Banyoles va acordar ahir tancar els pavellons poliesportius i les pistes esportives a l'aire lliure a partir de demà, dijous 7 de gener, la qual cosa afectarà també l'activitat de l'Oficina de Turisme, que estarà tancada fins al 17 de gener. Per la seva banda, l'Aula de Teatre i l'Escola Municipal de Música iniciaran a partir de demà les classes en línia.

A partir de demà es tancaran els pavellons de la Farga, la Draga, Can Puig i Pla de l'Ametller i les pistes esportives a l'aire lliure i només es mantindrà activitat esportiva als camps de futbol municipal, limitant l'aforament al 50% i en grups d'un màxim de sis persones.

Les noves mesures aprovades pel Govern de la Generalitat comportaran també el tancament de l'Oficina de Turisme de l'Estany. Pel que fa a l'activitat cultural, es manté amb les restriccions que ja tenia fixades i les classes de l'Aula de Teatre i de l'Escola Municipal de Música es faran a partir de demà dijous en línia.

L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, va insistir «en l'autoresponsabilitat dels ciutadans i ciutadanes i en la necessitat que tothom compleixi les noves mesures dictades pel Govern de la Generalitat» i va afegir que «ara més que mai és important que tots plegats aconseguim frenar la corba de contagis».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit