L'Ajuntament de Banyoles va aprovar el passat mes de desembre un nou pla de voreres amb l'objectiu de reparar i fer el manteniment d'aquelles que es troben en més mal estat. El nou pla, amb una inversió prevista de 142.064,53 euros, preveu actuar en tretze trams de carrers situats en zones d'habitatges amb una elevada afluència de vianants i en els que les voreres presenten mal estat i degradació per envelliment, pel pas continu de vianants i per les entrades als guals o, en altres casos, perquè no estan acabades.

Segons van explicar des de l'Ajuntament, s'actuarà concretament en trams dels carrers Estartús, Sant Jordi, Avi Serra, Mestre Mateu, Camós, Nostra Senyor del Collel, Puig d'en Colomer, Telers, Sardana, Pere Alsius i Bertran Samasó, a més del Passeig Darder i el passeig Lluís Marià Vidal.

Paral·lelament, informen que es va executar una nova fase del pla d'accessibilitat per a la supressió de barreres arquitectòniques. Les obres, que han tingut un pressupost de 48.367,21 euros, s'han centrat en la formació de passos accessibles als carrers del Mas Verdaguer, Pla de la Coromina, Progrés i Remei; a la carretera de Camós, a la ronda Canaleta, al passeig Mossèn Constans i a l'avinguda de la Farga.

Així mateix, també van informar de millores pel que fa a asfaltatges durant les últimes setmanes de desembre.