Ciutadans ha presentat aquest matí els noms dels candidats que encapçalaran la llista de Girona per a les pròximes eleccions catalanes el 14 de febrer. La formació liberal ha confirmat Jean Castel com a cap de llista, qui anirà acompanyat dels també actuals diputat autonòmics, Héctor Amelló i Camino Fernández.

Castel afirma que la seva formació és l'única que pot evitar que « ERC i PSC puguin tornar a sumar», ja que assegura que «un altre tripartit ens dura a un nou referèndum». El candidat creu que Catalunya «necessita un govern constitucionalista que pensi en les persones, que sigui seriós i vulgui gestionar prenent decisions que aportin solucions i mesures oportunes davant d'aquesta dramàtica situació econòmica, laboral i sanitària en la qual ens trobem actualment».

Jean Castel és el portaveu del partit a la província de Girona. Amb Ciutadans, ha estat Diputat del Parlament de Catalunya del 2015 fins a l'actualitat, va ser cap de llista a les eleccions municipals del 2015 i regidor a l'Ajuntament de Girona del 2003 al 2015.

· Consulta tota la informació sobre les eleccions del 14-F