14 de gener de 2021
14.01.2021
Diari de Girona

Constitueixen la comissió de seguiment per la creació del campus de salut que inclou el nou hospital Trueta de Girona

Un equip tècnic serà l'encarregat de coordinar els tràmits urbanístics necessaris perquè el projecte segueixi endavant

14.01.2021 | 19:34
Imatge de la reunió de la comissió.

Aquest dijous el Departament de Salut i els ajuntaments de Girona i Salt han constituït la comissió de seguiment per a la creació del campus de salut de la Regió de Girona. Un campus que inclou el projecte de construcció del nou hospital Trueta. La Comissió té la funció de facilitar la gestió conjunta entre les administracions, a més de coordinar els tràmits necessaris per promoure la transformació del nou centre hospitalari.

En aquesta reunió també s'ha nomenat un equip de treball tècnic urbanístic liderat des de la Regió Sanitària de Girona i que s'encarregarà de fer el seguiment dels tràmits urbanístics de cada ens implicat i d'agrupar les necessitats de tots els actors participants.

També està previst que es dugui a terme l'anàlisi urbanística sobre la ubicació de les diferents necessitats del campus sanitari i la cessió dels terrenys a favor del Departament. Per tal que tot plegat arribi a bon port, se celebraran un mínim de sis reunions anuals ordinàries. L'equip de treball tècnic està format pel delegat territorial del Departament de Salut a Girona, Miquel Carreras, el director de Sector Girona Nord, Josep Carreras, el director territorial a Girona del Departament de Territori i Sostenibilitat, Pere Saló. A més, també s'hi afegiran els arquitectes municipals dels ajuntaments de Girona i Salt, Pep Sola i Andrea Llusent, i els caps de la divisió de Recursos Físics del CatSalut, Martí Ballart, i del Servei Territorial d'Urbanisme a Girona, Jordi Domènech.

La Comissió de seguiment l'ha presidit la consellera de Salut, Alba Vergés, i està integrada pel director del Servei Català de la Salut (CatSalut), Adrià Comella, i el gerent territorial del CatSalut a Girona, Miquel Carreras. En representació dels ens locals, des de l'Ajuntament de Girona hi ha assistit l'alcaldessa Marta Madrenas i la regidora Eva Palau, així com l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, i el regidor de la localitat Àlex Barceló.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit