CaixaBank, a través del pressupost cedit per la Fundació «la Caixa», va col·laborar amb un total de 1.025.911 euros durant el 2020 en 197 projectes socials de 169 entitats de les comarques gironines. Segons ha informat l'entitat, el 37% del pressupost es va destinar a iniciatives en l'àmbit de la malaltia i discapacitat, seguides de l'exclusió social (36%) i la pobresa infantil (14%). Tambéha donat suport a projectes relacionats amb la gent gran i de foment de la inserció laboral.

Entre les col·laboracions destaquen les fetes amb el Banc dels Aliments, Càritas, Creu Roja, Fundació Ramon Noguera, Fundació Altem, Hospital Asil de Pobres de Torroella de Montgrí, Oncolliga, Mifas, Fundació Salut Empordà, Hospital Josep Baulida, Fundació Gentis, Hospital de Palamós, Fundació Oreig, Fundació Els Joncs, Fundacio Estany, Fundació Tutelar comarques gironines, Fundació Privada Escola Sant Vicens de Paul, Fundació Roses contra el càncer, Hospital d'Olot i la Residència geriàtrica l'Hospital de Camprodon.

En xifres globals, l'entitat bancària va invertir 44,8 milions d'euros en projectes socials locals durant l'any 2020, la qual cosa ha permès desenvolupar més de 8.500 iniciatives amb prop de 7.000 entitats socials de tota Espanya localitzades i canalitzades a través de la xarxa d'oficines.