Els Mossos d'Esquadra van intervenir la matinada de diumenge en almenys quatre festes il·legals arreu del territori, d'on van identificar i denunciar una vuitantena de persones per saltar-se les restriccions decretades per la pandèmia.

Segons els Mossos, al Ripollès, concretament a les Llosses, van desallotjar una festa en un mas amb 24 persones, i les van denunciar per incomplir les restriccions que limiten les trobades i trencar el confinament municipal. En aquest cas, la majoria de persones eren de Granollers i, segons els testimonis, alguns van tenir temps de marxar camp a través quan van veure la policia. Els fets es van produir pels volts de les dues de la matinada de diumenge en una casa de turisme rural apartada que els assistents havien llogat. Un cop van tenir identificats tots els assistents, els Mossos els van fer tornar cap a casa.

La mateixa situació es va repetir a Piera, on els Mossos van desallotjar una masia amb 28 persones que feien una festa incomplint les restriccions. A més, els agents van desallotjar una altra festa en una casa amb 18 persones a l'Hospitalet. I a Molins de Rei, la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos van intervenir en una festa amb 10 persones a les habitacions d'un hotel.

Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus