Renfe va vendre ahir prop de 8.000 bitllets d'Avlo. Es tracta de l'arrencada de la campanya de viatges a 5 euros a partir del 23 de juny que la companyia volia posar en marxa l'abril passat, però que va haver de posposar arran de la pandèmia.

Girona, amb 5.708 bitllets venuts d'origen o destinació va ser la segona ciutat catalana amb més bitllets venuts per darrere de Barcelona. A tot Catalunya es van superar els 82.141 bitllets amb origen o destí Barcelona, una ruta que concentra el 80% de les operacions. En total s'han venut 90.000 bitllets d'Avlo. Figueres va vendre 2.131 bitllets. En total, la línia Madrid-Barcelona-Figueres ha superat els 100.000 bitllets venuts. El servei s'iniciarà amb quatre circulacions diàries per sentit entre Madrid i Barcelona, ampliables al llarg de l'any en funció de l'evolució de la demanda, i tindrà, a més, parades a Guadalajara, Calataiud, Saragossa, Lleida, Tarragona, Girona i Figueres.

Si bé Barcelona i Madrid centralitzen gran part de les operacions, un 6% dels bitllets s'han venut entre Saragossa i la capital espanyola i un 5% entre Madrid i Girona. Es podran comprar bitllets per viatjar des del 23 de juny dia fins a l'11 de desembre.