Els Mossos d'Esquadra d'Olot acusen el presumpte autor de l'apunyalament de dijous d'una temptativa d'homicidi i d'un ?delicte de lesions. L'acusat, un ciutadà colombià de 27 anys, va estar fins ahir a la comissaria d'Olot i està previst que en les properes hores passi a disposició judicial davant del jutge d'Olot que porta el cas.

El ferit, per la seva banda, un veí d'Olot, indi sikh de 43 anys, encara ahir estava ingressat a l'hospital comarcal de la ?Garrotxa i el seu estat és greu, es troba en observació però es manté estable, segons fonts sanitàries.

Aquest apunyalament va tenir lloc aquest dijous a plena llum del dia, cap a quarts d'una, a la zona de l'avinguda del Morrot. ?L'agressor va clavar una ?ganivetada al coll de la víctima. Després, va llançar el ganivet i va fugir corrents del lloc dels fets per refugiar-se en un lloc segur.

En un primers moment es va témer per la vida del ferit, el ?tècnics del SEM van estar ?atenent-lo al lloc dels fets una bona estona i després el van ?traslladar en estat crític a ?l'hospital comarcal de la ciutat. Va ser necessari intervenir-lo i ahir encara estava ingressat en ?estat greu però es mantenia estable.

Unes dues hores després de l'agressió, els Mossos d'Esquadra d'Olot i la Policia Municipal van detenir el presumpte autor dels fets en un domicili del centre de la ciutat, perquè ja l'havien pogut identificar prèviament.

Els investigadors d'Olot finalment han decidit acusar-lo d'una temptativa d'homicidi i d'un delicte de lesions perquè consideren que va intentar matar l'home. El motiu, però, d'aquesta agressió amb arma blanca a plena llum del dia al centre d'Olot no ha transcendit. En les properes hores, el detingut passarà a disposició del jutge que porta el cas a Olot.