La campanya de vacunació avança a Catalunya. El Departament de Salut fa un pas més i ha començat a vacunar les persones dependents de III grau, persones convivents amb aquest grup de risc, majors de 55 anys i persones majors de 80 anys. El personal dels CAPs anirà contactant progressivament amb els usuaris tenint en compte el subministrament de la vacuna. Les persones que no puguin desplaçar-se al centre de salut, seran vacunades a domicili.

Aquest dimecres, sanitaris de l'Equip d'Atenció Primària de Figueres han vacunat a dependents de III grau i els seus cuidadors a casa seva.

Segons la sotsdirectora general de Promoció de la Salut, Carmen Cabezas, es preveu arribar al 40% de la població vacunada contra la covid al juny. Cabezas s'ha mostrat esperançada perquè aquest 40% inclouria la gent de més risc, ja sigui per edat o patologies. Les previsions poden canviar si augmenta la disponibilitat de dosis i de vacunes i si es modifiquen certs protocols, com la limitació a 55 anys de la vacuna d'AstraZeneca.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus