Un conductor se salta tres controls i abandona el cotxe a Molló amb tres quilos d'haixix. El primer que va evadir era de la Policia Local de Ripoll i la resta, dels Mossos, que investiguen i busquen el fugit.

El vehicle amb què transportava la droga té matrícula francesa. Els fets es van desencadenar la matinada de dilluns a dimarts. Quan la Policia Local de Ripoll tenia muntat un control al carrer Progrés en direcció Olot, aquest va fer cas omís als agents i va fugir.

El conductor va seguir el mateix procediment amb un altre control a Sant Joan de les Abadesses i va aconseguir arribar a la comarca de la Garrotxa, on es va trobar un nou control. Els policies de la comissaria d'Olot van observar que en veure'ls feia un canvi de sentit a la carretera i va tornar a enfilar de nou cap al Ripollès. Van localitzar el vehicle en una benzinera de Molló a tocar de la carretera.

Els agents van veure fugir el conductor, la sorpresa va venir en obrir el cotxe: els Mossos hi van trobar tres quilos d'haixix a l'interior.