Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per cometre dos Mossos d'Esquadrarobatoris Per aconseguir el botí, el lladre agafava les víctimes pel clatell i les intimidava amb un ganivet de grans dimensions.

L'arrestat és un home de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de l'Escala. Se l'acusa de ser el presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació a establiments comercials.

La detenció del presumpte atracador es va fer a Ullà el dia 25 de febrer i va anar a càrrec d'agents dels Mossos d'Esquadra de les comissaries de Girona i de la Bisbal d'Empordà.

El primer dels fets va tenir lloc el capvespre del 2 de febrer, quan els Mossos de la comissaria de Girona van tenir coneixement que s'havia perpetrat un robatori violent en un estanc situat a l'avinguda Catalunya de Cervià de Ter.

Més de 500 euros de botins

Més de 500 euros de botins Un home va entrar aprofitant que hi havia una sola treballadora i, amb el rostre ocult, la va agafar fortament pel clatell i li va posar el ganivet de grans dimensions al pit per sostreure-li la recaptació, uns 150 euros. Després el lladre va fugir de l'estanc a peu, direcció al centre del poble.

L'altre robatori va tenir lloc el passat 20 de febrer, quan, entrada la nit, un home va robar en una benzinera situada a peu de la carretera C-66, a l'altura del municipi de la Pera. Com en el cas anterior, el lladre va emprar el mateix modus operandi. Concretament, l'home es va acostar a la treballadora, la va agafar pel clatell i va esgrimir un ganivet de grans dimensions.

En aquesta ocasió, va sostreure 415 euros. Com en l'altre cas, també va fugir i els Mossos d'Esquadra van començar a indagar per trobar l'atracador.

La investigació policial finalment va concloure el passat dijous amb la localització i detenció del presumpte autor dels fets a la població d'Ullà. Els Mossos d'Esquadra el van arrestar i l'acusen de ser el presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació a establiments comercials, ja que li acrediten els fets de la Pera i de Cervià de Ter.

Llibertat amb càrrecs

Llibertat amb càrrecs El detingut és un veí de l'Escala de 21 anys que compta amb antecedents policials. Finalment, el dia 27 de febrer va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.