06 de març de 2021
06.03.2021
Diari de Girona

Un brot a l'hospital de Calella afecta onze pacients, després d'un cribratge

06.03.2021 | 00:01
La unitat d'aïllament de l'hospital.

Un cribratge entre els pacients de la segona planta de Medicina Interna de l'hospital de Calella -centre sanitari que pertany a la Regió Sanitària de Girona- ha detectat 11 positius entre els 20 ingressats que hi ha, segons ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. El cribratge es va fer després d'haver detectat a principis de setmana un positiu de covid-19 entre els hospi?talitzats. La Corporació ha ?explicat que en les darreres ?setmanes s'ha intensificat el nombre de proves diagnòstiques fetes arran d'un cas aïllat detectat entre els pacients en aquesta unitat fa uns 10 dies i tenint en compte l'expansió de la variant britànica. La planta ha quedat aïllada.

El centre ha estat fent un «control exhaustiu» realitzant PCRs de forma periòdica. Aquestes proves havien resultat negatives fins al moment.

El cribratge s'anirà repetint en els pròxims dies tant entre els pacients ingressats a la unitat afectada com entre els professionals que hi estan en contacte.

El centre ha informat que la direcció ha pres les mesures pertinents i s'estan seguint els protocols dictats pel Departament de Salut, amb un seguiment «acurat» dels positius i dels contactes. La Corporació ha recordat que les visites estan suspeses des de principis d'any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook