La setena edició del Vívid programa una seixantena d'activitats enoturístiques a laVívid Costa BravaLa programació presencial compleix amb els protocols de seguretat i oferirà activitats de petit format i a l'aire lliure, com esmorzars entre vinyes amb xefs de la Cuina de l'Empordanet, estades bombolla amb allotjament i activitats, propostes d'enoturisme actiu amb rutes a peu o en bicicleta entre vinyes i espais naturals, i tastos i maridatges inèdits.

El festival de l'enoturisme a l'Empordà també proposa una desena d'activitats a distància com tallers virtuals per aprendre a fer vermut o vinagre, visites guiades virtuals a espais patrimonials vinculats al vi o un tast de vins en llenguatge de signes.

Com a activitat prèvia al festival, de l'11 al 14 de març s'estrena a Barcelona el Vívid insòlit, un mapatge immersiu i interactiu per viure i gaudir de l'essència de l'enoturisme a l'Empordà que visitarà diverses ciutats catalanes en els propers mesos.

El festival Vívid, que tindrà lloc del 2 d'abril a l'1 de maig, es va presentar ahir a Barcelona, al Portal de l'Eixample, i s'hi va estrenar el projecte Vívid Insòlit, una experiència sensorial de vint minuts que transporta el visitant al món del vi de la Costa Brava.

En la presentació, els assistents van descobrir el mapatge itinerant i van tastar una de les activitats principals de la programació: esmorzars «mar i muntanya» a càrrec del col·lectiu la Cuina de l'Empordanet.