L'aeroport de Girona segueix vivint un hivern de mínims i durant el mes de febrer només va registrar 463 usuaris, el que suposa un 98,7% menys dels que havia obtingut el febrer de 2020, el darrer mes abans d'experimentar l'impacte i l'estat d'alarma pel coronavirus. A més, les dades de febrer han estat fins i tot més baixes que les de gener, quan les instal·lacions de Vilobí van rebre fins a 863 viatgers. Aquestes xifres tan baixes, sobretot en comparació amb l'any anterior, s'expliquen perquè, aquest hivern, no hi ha cap vol comercial regular des de Girona. De fet, l'aeròdrom de Vilobí d'Onyar torna a ser un dels que experimenta un descens més gran durant el mes de febrer a tot l'Estat.

Durant els dos primers mesos de 2021, doncs, només hi ha hagut 1.326 usuaris que hagin utiltizat l'aeroport gironí, el que representa una caiguda del 98,1% respecte els mesos de gener i febrer de 2020.

Aquest descens en el nombre de passatgers ha anat acompanyat també d'una disminució en el nombre d'operacions realitzades, ja que durant el mes de febrer s'han registrat 505 moviments (és a dir, aterratgse i enlairaments), el que suposa un 60,4% menys que l'any passat.

Pel que fa a les operacions, aquest febrer també s'han registrat la meitat d'aterratges i enlairaments respecte el febrer de 2020 amb 505 moviments (un 60,4% menys).

D'altra banda, el transport de mercaderies, que havia estat un dels registres més positius que havia registrat l'aeroport gironí durant el 2020, tampoc ofereix un saldo positiu en aquest ocasió. Concretament, les estadístiques d'Aena reflecteixen que s'han transportat 7.289 quilos, una xifra que es troba un 23,1% per sota del mateix període de l'any passat.

A partir de Setmana Santa, les principals companyies de l'aeroport -Ryanair, Transavia i Jet2- tenen previst començar a recuperar els vols de forma progessiva, amb l'objectiu de preparar-se per al període estival. Caldrà veure si la mobilitat a causa del coronavirus es torna a recuperar o si, per contra, l'aeroport gironí continua sense millorar les dades.