Un home de 68 anys va resultar ferit ahir al matí després de ser atropellat a Santa Pau. El SEM va evacuar l'afectat, de poca gravetat, amb una ambulància a l'hospital comarcal d'Olot.

L'accident de trànsit es va desencadenar quan faltaven cinc minuts per a dos quarts de nou del matí a l'avinguda dels Volcans, la travessera de la GI-524 a l'altura del quilòmetre 9 al seu pas per Santa Pau.

L'home travessava el carrer quan un cotxe el va atropellar. A causa del succés, la víctima va caure a terra i va patir un possible fractura al fèmur.

Arran del sinistre viari, fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra,s. El SEM, que va activar una ambulància fins al lloc de l'accident, va assistir l'home i el va evacuar ferit de poca gravetat a l'hospital comarcal d'Olot. Els Mossos, per la seva banda, investiguen les causes de l'accident de trànsit.

Precisament, la setmana passada, el Servei Català de Trànsit va posar en marxa una campanya per frenar els atropellaments en vies urbanes coordinats amb les policies locals. I és que aquests tipus d'accidents preocupen perquè les lesions poden ser de molta gravetat, ja que els vianants només tenen el seu cos com a escut en en el moment de l'accident de trànsit.