Quatre persones han estat detingudes per tràfic de substàncies estupefaents en un pis de l'avinguda Països Catalans de Banyoles, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Els detinguts són quatre veïns de la capital del Pla de l'Estany d'entre 29 i 46 anys i nacionalitat marroquina. La policia va rebre indicis de la presumpta situació delictiva a mitjan febrer, i la va corroborar després de diverses indagacions. El matí del 16 de març els Mossos van entrar al pis i a banda de les quatre detencions van comissar 1.361 grams de cabdells de marihuana, 82,2 grams de cocaïna, 1.893 euros fraccionats en bitllets petits, dues bàscules de precisió i estris per elaborar els paquets de venda al detall.

Mentre es feia l'escorcoll un agent va veure un home que fugia saltant pel balcó fins a la terrassa del costat. El van trobar amagat en un pati proper.

Els detinguts, la majoria amb antecedents, van passar el 18 de març a disposició del jutjat de guàrdia de Girona, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.