Els Mossos d'Esquadra investiguen dos Mossos d'Esquadraapunyalaments

Els agents han detingut el presumpte autor d'un dels fets després de causar talls a les mans a la víctima. La policia no descarta que els dos casos tinguin relació entre ells i que fins i tot siguin obra de la mateixa persona.

El primer dels casos va tenir lloc ahir cap a dos quarts de set de la tarda quan els Mossos van rebre l'avís que s'havia produït una baralla a la via pública entre dues persones. Una d'elles va rebre talls a les mans per ferides d'una navalla.

L'home va ser atès pel SEM i evacuat a l'hospital d'Olot, on se'l va tractar. Ja que havia patit talls profunds i li van haver de practicar diversos punts de sutura.

La mateixa víctima -un home de 48 anys, espanyol i veí de la ciutat- va explicar a la policia qui li havia produït lesions i durant la mateixa dia, els Mossos el van poder detenir.

L'arrestat és un home de 54 anys, de nacionalitat cubana i a qui la policia acusa de ser el presumpte un delicte de lesions.

Ferit crític al Trueta

Al cap de tres hores, cap a dos quarts de deu de la nit, es va produir una altra agressió a Olot amb arma blanca. En aquest cas, els Mossos van anar fins al carrer de Martí l'Humà del barri de Sant Miquel, s'hi van trobar un home inconscient -de 20 anys, nacionalitat marroquina i veí de la vila, estès a terra i ensangonat.

Presentava una profunda ganivetada a la zona de l'abdomen. El SEM va atendre el ferit i es troba ingressat a l'hospital Josep Trueta

Els Mossos d'Esquadra per aquesta agressió de moment no han detingut ningú, però la Unitat d'Investigació de la comissaria d'Olot està investigant el cas. Està prenent declaració a testimonis i tampoc descarta que hi hagi relació entre ambdós casos. Es desconeix de moment el motiu de l'apunyalament.

La investigació per tant, roman oberta.