17 de abril de 2021
17.04.2021
Diari de Girona

Dilluns s'obre el punt de vacunació massiva al Palau de Fires de Girona

17.04.2021 | 00:49
Dilluns s'obre el punt de vacunació massiva al Palau de Fires de Girona

La campanya de vacunació contra la covid-19 a la Regió Sanitària de Girona disposarà a partir de la setmana vinent del punt de vacunació massiu del Palau de Fires de Girona. El Departament de Salut obrirà aquest equipament el dilluns a les 3 de la tarda, amb la col·laboració de l'Ajuntament i Fira de Girona, que n'ha cedit l'ús. Inicialment, l'espai tindrà una doble vessant: d'una banda donarà cobertura a la població de la ciutat de Girona amb l'administració de dosis de Pfizer, i d'una altra tindrà abast supramunicipal com a punt de vacunació massiu d'AstraZeneca, amb l'objectiu de facilitar l'accés del conjunt de la ciutadania a la vacuna. L'organització dels efectius al Palau de Fires de Girona, així com l'horari d'obertura estarà subjecte a l'enviament de vaccins, fins a incrementar la vacunació també en caps de setmana. El primer dia, el dispositiu estarà operatiu entre les tres i les set de la tarda i dimarts i dimecres es vacunarà matí i tarda (de 9 a 14 h i de 15 a 19 h).

Una vegada es posi en funcionament el punt vacunal de Fira de Girona, i per tal de facilitar l'organització d'aquest espai massiu, s'hi concentraran els efectius tècnics i personals de vacunació de les quatre Àrees Bàsiques de Salut de Girona. D'aquesta manera, es reubicaran al Palau de Fires els dispositius que fins ara estaven repartits arreu de la ciutat: al Campus Salut de la Universitat de Girona (punt AstraZeneca), l'Espai Cívic Mercadal, el pavelló de Fontajau, el pavelló de Palau i la llar de jubilats de Taialà.

La gent de la ciutat de Girona que s'hagi de vacunar amb Pfizer serà citada pel seu propi equip d'atenció primària. Mentre que la ciutadania dels grups a vacunar amb AstraZeneca, podrà demanar cita quan els toqui per edat i triar el punt de vacunació dels dispositius disponibles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit