17 de abril de 2021
17.04.2021
Diari de Girona

Naturaki celebra avui una jornada sobre turisme rural en època del COVID

L'empresa gironina del sector dels allotjaments turístics gestiona 79 cases en tota la província

17.04.2021 | 00:54
Naturaki celebra avui una jornada sobre turisme rural en època del COVID

Naturaki celebrar à avui online la seva 3a Jornada de propietaris amb l'objectiu de compartir la seva visió del turisme rural i els habitatges turístics en l'època del covid. L'empresa gironina del sector dels allotjaments turístics, que gestiona 79 cases de tota la demarcació, parlarà avui, en obert i online, de la seva experiència com a empresa davant del covid i com aquest ha impactat en el dia a dia.

L'esdeveniment, que aquesta vegada se celebrarà online i en directe a través del seu canal de YouTube, pretén reunir els propietaris de les cases que gestiona així com altres persones interessades del sector, amb l'objectiu d'oferir-los la seva visió i experiència personal com a empresa capdavantera dins del sector, davant del covid.

La Jornada, que ja ha passat a ser un esdeveniment anual, es presenta com una sessió informativa i un espai, que tot i que aquest any sigui online, vol seguir consolidant la relació entre l'equip de Naturaki -empresa fundada el 2011- i els propietaris de les cases.

La jornada s'estructurarà en quatre fases: passat, present, futur i torn de preguntes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit