Naturaki celebrar à avui online la seva 3a Jornada de propietaris amb l'objectiu de compartir la seva visió del turisme rural i els habitatges turístics en l'època del covid. L'empresa gironina del sector dels allotjaments turístics, que gestiona 79 cases de tota la demarcació, parlarà avui, en obert i online, de la seva experiència com a empresa davant del covid i com aquest ha impactat en el dia a dia.

L'esdeveniment, que aquesta vegada se celebrarà online i en directe a través del seu canal de YouTube, pretén reunir els propietaris de les cases que gestiona així com altres persones interessades del sector, amb l'objectiu d'oferir-los la seva visió i experiència personal com a empresa capdavantera dins del sector, davant del covid.

La Jornada, que ja ha passat a ser un esdeveniment anual, es presenta com una sessió informativa i un espai, que tot i que aquest any sigui online, vol seguir consolidant la relació entre l'equip de Naturaki -empresa fundada el 2011- i els propietaris de les cases.

La jornada s'estructurarà en quatre fases: passat, present, futur i torn de preguntes.