El PSC d'Olot ha carregat contra la nova carretera entre Serinyà i Besalú, que s'està acabant. El grup municipal socialista a l'Ajuntament d'Olot i també al Consell Comarcal de la Garrotxa critica que es tracta d'un projecte «que esdevindrà inadequat i que no millorarà en res el traçat actual». A més, defensa que «abans de l'actuació, el trajecte era més ràpid que no pas ara». En paral·lel, afirmen que les obres han causat cues, greuges i retards «a milers de persones». També critiquen que s'estan construint quatre rotondes en l'actual traçat, amb una inversió de 8,2 milions d'euros.

El grup socialista apunta que estan «totalment en contra d'aquesta obra» i recorden que ho van manifestar en una moció al ple del Consell Comarcal, que «va ser aprovada per unanimitat». També diuen que van preguntar a l'Ajuntament d'Olot i al Parlament sobre la infraestructura però no van obtenir cap resposta. Així, lamenten que «les decisions importants que afecten al territori es continuen prenent des d'un despatx de Barcelona».

Reivindicació de l'autovia

D'altra banda, el PSC olotí s'ha mostrat en desacord amb la decisió del Departament de Territori, que ha aparcat el projecte de l'autovia entre Besalú i Cornellà del Terri. Els socialistes recorden que és una infraestructura contemplada en el Pla de Carreteres de Catalunya. En aquest sentit, demanen que des de la Direcció General de Carreteres es redacti el projecte constructiu de l'autovia de Besalú a Serinyà.