L'Ajuntament de Puigcerdàen el termini de dos mesos, després que una empresa concursant impugnés amb èxit el primer procés de licitació. Aquest fet ha endarrerit l'estrena d'un projecte que passa per per ser un dels més importants del mandat municipal per la regidoria local de Medi Ambient.

Nou concurs

Ara, el consistori ha tornat a enfilar el projecte sumant a la neteja del municipi i el buidatge dels contenidors la gestió de l'abocador municipal on l'Ajuntament diposita les restes de les obres.

La regidora de Medi Ambient, Marta Rufiandis, es va mostrar confiada que el nou protocol de neteja de Puigcerdà es pugui estrenar en els pròxims mesos. Rufiandis va remarcar que té moltes ganes que es renovi la imatge de la vila, amb els nous contenidors, el nou procés i els nous horaris de recollida de la brossa.

En aquest sentit, la regidora va lamentar que «els tràmits han eternitzat el projecte i la inclusió de la neteja de l'abocador ha fet créixer el contracte». Un dels reptes de l'Ajuntament és revertir les actuals estadístiques de la vila pel que fa a la recollida selectiva de la fracció orgànica, a la cua del país com la comarca.