23 de abril de 2021
23.04.2021
Diari de Girona

La Policia de Ripoll identifica i denuncia als autors de diverses pintades a establiments i façanes

Es tracta de tres persones que van realitzar els actes d'incivisme a finals de març i durant una nit

23.04.2021 | 10:52
Una de les pintades -

La Policia Local de Ripoll ha identificat i denunciat als autors de diverses pintades a establiments i façanes de la població.

Es tracta de tres persones que van realitzar els actes d'incivisme la nit del 21 de març. Concretament, aquell dia Ripoll es va llevar amb diverses pintades fetes durant la nit a establiments i façanes de la vila.

Davant d'aquestes acccions, la Policia Local va obrir una investigació per esbrinar qui eren als autors o autores dels fets.

Finalment ha donat els seus fruits i els agents han pogut identificar a tres persones com a presumptes autores d'aquests actes d'incivisme.

L'Ajuntament de Ripoll ha denunciat a aquestes tres persones per una infracció greu de l'ordenança de civisme i convivència ciutadana, per embrutar o deslluir façanes públiques o privades.

També ha informat les botigues i establiments afectats perquè puguin emprendre, si així ho consideren, les accions legals oportunes. Des del consistori, en un comunicat, s'assegura que s'han lamentat i condemnat aquests fets des del primer moment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook