L'Ajuntament de Banyoles ha finalitzat els treballs de millora de l'accés a l'aigua de l'Estany per als usuaris de la zona de bany públic des de la zona de la Caseta de Fusta. Aquests treballs han consistit en la instal·lació d'una nova escala metàl·lica i d'una nova rampa per a una cadira amfíbia amb l'objectiu de facilitar l'accés a l'aigua a persones amb dificultats de mobilitat.

Les noves infraestructures milloren i molt l'accés a l'aigua, evitant de fer-ho per les pedres de grans dimensions que hi havia fins ara a la zona i que feien l'accés al bany força incòmode.

La inversió en aquests nous elements instal·lats a la zona de bany ha estat de15.000 euros. Segons ha explicat el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Banyoles, Albert Tubert, «aquesta actuació era del tot necessària i reivindicada pels usuaris de la Caseta de Fusta».

Tubert ha recordat que la intervenció que ara s'ha portat a terme «ja estava prevista de fer l'any passat, però la pandèmia ho va impedir». Els treballs van començar el mes passat i ja han finalitzat.

Nova temporada

La nova escala i la rampa estaran a punt per a la nova temporada de bany, que està previst que s'iniciï el 12 de juny i finalitzi el 21 de setembre.

Fins al 22 de juny, l'horari de bany a la Caseta de Fusta serà de les dues del migdia a les set de la tarda, entre setmana, i de les onze del matí a les set de la tarda els caps de setmana. Durant el juliol i agost serà de dos quarts d'onze del matí a dos quarts de nou del vespre. Després i fins al 21 de setembre tornarà a ser l'inicial.