Un noi de 17 anys es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital Josep Trueta de Girona des d’aquest dimecres arran d’un atropellament a Torroella de Montgrí. El menor es troba en estat molt greu i segons fonts del centre sanitari, el seu pronòstic és reservat.

L’accident de trànsit va succeir dimecres a la tarda a la carretera de l’Estartit. Concretament, a l’altura del quilòmetre 0,5 de la carretera GI-641, la via que uneix Torroella amb el nucli costaner.

El jove travessava un pas de vianants quan un turisme el va atropellar. La seva conductora anava en direcció la població costanera i per causes que es desconeixen va impactar contra el menor, el qual va patir lesions de molta gravetat.

Arran del succés, es van activar els efectius d’emergències: Mossos de l’Àrea Regional de Trànsit, Policia Local i SEM. Els Mossos que s’encarreguen de la investigació li van practicar les proves d’alcoholèmia i drogues a la conductora i va donar negatiu.

El SEM, per la seva banda, que va enviar a lloc dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat, van estabilitzar el menor i després, el va evacuar en estat crític fins a l’hospital Josep Trueta de Girona. On ahir es mantenia ingressat a l’UCI en estat de molta gravetat, segons fonts del centre.