La Policia Local de la Jonquera va detenir un home de 43 anys per robar dos mòbils, diners en efectiu i les targetes de crèdit a un camioner, mentre dormia. Els fets van passar la matinada d’aquest divendres en un aparcament, on el transportista dormia a dins del seu vehicle.

El detingut va entrar a dins el camió i se li va emportar els dos telèfons i la cartera sense que la víctima se n’adonés.

Unes hores més tard, ja de matí, el presumpte lladre va tornar al lloc dels fets i li va mostrar les targetes de crèdit al camioner.

L’objectiu de l’arrestat era aconseguir més diners a canvi de les targetes, però just en aquell moment va passar una patrulla de la Policia Local. De cop, l’arrestat va començar a caminar amb intenció de fugir del lloc dels fets, però els agents el van poder retenir perquè van sospitar de la seva actitud. Després de parlar amb el camioner van registrar el lladre i li van trobar les targetes de crèdit a sobre.

Antecedents

El detingut, que té antecedents, va passar a mans dels Mossos d’Esquadra que es van fet càrrec de la investigació. El camioner va presentar denúncia.