El servei municipal de Llar d’Infants de Riudellots de la Selva disposarà d’una aula de P0 pel curs 2021-22. Les inscripcions s’obriran la setmana vinent, però ja hi ha tres famílies interessades que faran possible l’entrada en servei.

L’equip de govern, d’acord amb la direcció del centre, han pres aquesta decisió per tal de permetre la conciliació laboral de les famílies treballadores amb nadons.

L’alcaldessa, Montserrat Roura, i la regidora responsable de l’àrea, Cristina Pineda, han destacat que pensen que és important donar aquest servei, encara que sigui deficitari per a els arques municipals pensant amb aquestes famílies treballadores.

L’alcaldessa de Riudellots ha explicat que s’ha fet un rigorós estudi econòmic agafant de referència les tarifes de municipis veïns.

Actualment, la Llar d’Infants de Riudellots de la Selva ofereix el servei a famílies amb infants d’1 a 3 anys amb la possibilitat dels serveis d’acollida matinal i de menjador, gestionat pel Consell Comarcal de la Selva.

El període de presentació de sol·licituds serà del 10 al 21 de maig de 2021. De moment ja són tres les famílies que han mostrat l’interès per inscriure els seus nadons.