Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a Figueres per robar en tres botigues durant una nit. L’arrestat és un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres a qui s’acusa de ser el presumpte autor de tres delictes de robatori amb força a establiments comercials.

Els mossos de la comissaria de Figueres van saber que durant la nit del 12 al 13 de maig s’havien produït tres robatoris amb força en establiments comercials del centre de la ciutat: una perruqueria, una botiga de roba i un basar.

Tots tres robatoris presentaven idèntiques característiques: van succeir en la mateixa franja horària, van accedir fent força a la porta d’accés i van sostreure diners de la caixa enregistradora i objectes de valor. El botí aconseguit en els tres robatoris ascendiria a uns 1.000 euros.

Agents de la Unitat d’Investigació van iniciar una investigació que va concloure aquest diojous amb la detenció, a Figueres, del presumpte autor. Un home de 20 anys que compta amb nombrosos antecedents policials. Ahir va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i de moment s’en desconeix la resolució del magistrat.