El workshop Deluxe Travel Market té lloc per primera vegada a la Costa Brava i reuneix cinquanta professionals internacionals dels sectors de la programació de viatges de luxe i l’organització d’esdeveniments que generen prop de sis-centes trobades comercials entre compradors i proveïdors de serveis turístics.

La progressiva recuperació de la mobilitat entre territoris i països, la millora de les dades d’incidència de la pandèmia a Catalunya, la implementació de mesures de prevenció de la COVID-19 en les empreses turístiques i la fixació de controls sanitaris regulars -amb PCR i tests d’antígens entre els visitants- permet reprendre l’activitat congressual internacional de petit format a la Costa Brava amb l’organització del Deluxe Travel Market, que es va iniciar el passat dia 17 i finalitzarà avui diumenge.

La primera edició de l’esdeveniment promocional Deluxe Travel Market, organitzat per Chance Travel Consulting, amb la participació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona a través dels seus clubs de màrqueting Premium i Costa Brava Girona Convention Bureau, permet promocionar i comercialitzar l’oferta turística de productes de gamma alta i d’espais congressuals europeus, i també, més específicament, l’existent a les comarques gironines.

Els participants en l’esdeveniment són trenta representants d’agències de viatges especialitzades en la programació de viatges de luxe i en l’organització d’esdeveniments, procedents de França, Suïssa, el Regne Unit, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Itàlia, Mònaco i l’Estat espanyol. Alhora, participen directament en la trobada comercial entre compradors i proveïdors de serveis turístics, una vintena d’entitats i empreses, entre les quals es troben l’Hostal de la Gavina, Alàbriga Hotel & Home Suites, Hotel Camiral de PGA Catalunya Resort, Hotel Santa Marta, Peralada Resort Hotel & Chateau, Martín Faixó i el mateix Patronat de Turisme.

El programa de l’esdeveniment va incloure un workshop a l’Hostal de la Gavina de s’Agaró, dues recepcions que faciliten el treball en xarxa entre els participants i l’organització de cinc viatges de familiarització temàtics, d’un dia i mig de durada, que es duen a terme a la demarcació de Girona. El vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef, va assistir a la recepció de benvinguda que es va celebrar a l’Hostal de la Gavina.

Els clubs de màrqueting Costa Brava Girona Convention Bureau i Unique Premium, gestionats ambdós pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, promocionen de manera específica l’oferta de turisme de negocis i de productes i serveis turístics de gamma alta de més de cent cinquanta entitats i empreses gironines en els mercats internacionals.

L’empresa britànica Chance Travel Consulting i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, coorganitzadora de l’esdeveniment, han incrementat el control sanitari -amb dues tandes de tests d’antígens o PCR- a fi de vetllar per la seguretat dels participants en l’esdeveniment i també pel retorn als seus països d’origen.