Un nen de dos anys d’Olot va morir dijous passat després d’estar ingressat durant cinc dies a l’hospital arran d’una caiguda accidental en una piscina de les Preses. La criatura no va superar les complicacions de l’ofegament que va patir.

El malaurat succés es va produir el vespre del diumenge 23 de maig en una casa de les Preses. Per causes que es desconeixen, la criatura es va acostar fins a la piscina de la casa, va cedir el plàstic protector que escalfa l’aigua i va caure a l’interior.

La família del menor i una altra estaven a la casa i el SEM va anar fins al lloc amb diverses ambulàncies. La criatura, un cop fora de l’aigua, va poder ser reanimada malgrat el seu estat feble. Posteriorment, una ambulància la va traslladar fins a un hospital de Barcelona, on va ingressar. La criatura, però, hi va perdre la vida. Els Mossos tenen obertes les diligències i enviaran l’atestat al jutge. Es considera una mort accidental.

La mort d’aquest menor arriba un mes després que una nena de cinc anys de la Bisbal també es precipités en una piscina d’una casa. També la van poder recuperar però al cap d’unes hores va morir a l’hospital Josep Trueta de Girona.