Sant Jaume de Llierca va donar aquest dissabte la benvinguda als nous nadons del poble plantant un arbre per cada un d'ells. “És una activitat que vol homenatjar als més petits i petites del poble alhora que volem que sigui un acte simbòlic de conscienciació ambiental", va manifestar l’alcalde, Jordi Cargol. “Cada nen i nena podrà venir aquí al llarg dels anys i veure com el seu arbre va creixent i canviant”, va subratllar.

L’acte, que va comptar amb la participació de sis famílies, va iniciar amb una passejada enmig dels diferents arbres plantats i identificats per cada infant. El recorregut estava indicat amb uns cartells fets a mà, obra d’Esther Roca. A continuació cada infant es va fotografiar amb la seva família i el seu arbre. A part de plantar un arbre per cada infant, cadascun d’ells va rebre un obsequi de gentilesa del comerç Ca l’Agustí i un sonall de part de l’Ajuntament.

Durant el decurs de l’acte, Lourdes Barris, regidora de cultura, va llegir un poema dedicat als infants i, per finalitzar, va haver-hi una actuació musical amb cançons dedicades als nouvinguts. “Vam veure que aquesta era una forma molt bonica de donar la benvinguda als nous nadons” va explicar Barris, qui va avançar que la intenció que cada infant nascut al municipi tingui el seu arbre.