El Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona acull fins divendres Vívid insòlit, un mapatge immersiu i interactiu per viure i gaudir de l’essència de l’enoturisme a l’Empordà i a la Costa Brava... sense moure’s de Girona.

Vívid insòlit, que va començar ahir, és una experiència sensorial de vint minuts que transporta el visitant a descobrir el món del vi i l’enoturisme de la Costa Brava. Es compon de diverses escenes que permeten a l’usuari viatjar virtualment a l’Empordà. Personatges reals -cellers, viticultors, sommeliers- són els protagonistes i conductors de l’experiència, que s’explica a través d’històries, anècdotes i secrets. L’activitat s’arrodoneix amb aromes del territori, música d’artistes locals com Sanjosex, Mazoni i La Ludwig Band, i una degustació de dos vins de la DO Empordà.

La vivència, que prèviament va visitar les ciutats de Barcelona, Vic i Sant Cugat del Vallès, és organitzada pel Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb la participació del Consell Regulador de la DO Empordà i el suport de l’Ajuntament de Girona.

Tocs de Vi a Girona

Les sessions del Vívid Insòlit formen part de la programació de Tocs de Vi de l’Empordà a Girona que se celebra aquesta setmana i que també inclou deu tastos de vins empordanesos en espais singulars de la ciutat i dos tastos itinerants pel Barri Vell.

Totes les entrades pels tastos en espais singulars estan exhaurides i del Vívid Insòlit hi ha plenes 30 de les 40 sessions programades fins divedres. La durada de la visita és de 20 minuts, i es realitzen de 16.30 h a 20.45. El preu és de 4 euros per persona.