El servei de transport a demanda, Clic.cat arribarà dilluns vinent a la Garrotxa. Amb aquesta implantació es vol afavorir la mobilitat als set pobles de la Vall sense haver de recórrer al vehicle privat i apostar per la sostenibilitat. Així, de dilluns a divendres, el nou servei que oferirà la Teisa donarà deu hores de connexió amb 30 parades diferents de la Vall d’en Bas, les Preses, Olot i Riudaura. Unes parades que seran sota demanda: el recorregut del bus es determinarà en funció de les peticions dels usuaris, que hauran de reservar de manera prèvia la parada.

Tanmateix hi haurà unes parades establertes a cada municipi i uns horaris prefixats amb regularitat que es faran des de Sant Esteve d’en Bas i des de la parada de busos d’Olot. La línia té un trajecte previst de 50 minuts que, en funció de les reserves fetes pels viatgers, es podria allargar fins als 80 minuts per recórrer els 45 quilòmetres que implicaria passar per les 30 parades existents.

El transport a la demanda compta amb 236 línies arreu de Catalunya que donen cobertura a prop de 750 nuclis de població. Un dels casos amb més acceptació és l’implantat a la demarcació de Girona (inicialment a les comarques del Gironès i Pla de l’Estany) amb 6.138 viatgers en 429 dies de servei al Gironès, i 1.493 viatgers en 394 dies de servei a les tres rutes del Pla de l’Estany, totes gestionades per la Teisa.