L’Ajuntament de Banyoles va presentar ahir la programació per les Festes d’Agost, que se celebraran del 12 al 16 d’agost i inclouran una trentena d’actes per a tots els públics.

Suu, El Pot Petit, La Salseta del Poble Sec, Orquestra Maribel o Roko Banana seran els caps de cartell d’una programació que inclourà també teatre, circ, sardanes i diferents mostres de cultura popular.

El regidor de Festes, Miquel Cuenca, va destacar que «la programació és una doble aposta per arribar a un públic intergeneracional». Cuenca va parlar també de la voluntat de «recuperar a poc a poc la centralitat del Barri Vell en les festes». I és que molts dels actes d’enguany es faran a punts emblemàtics del municipi.

Per la seva banda, el tècnic de Festes de l’Ajuntament, Xavi Casadevall, va explicar que la programació «s’ha treballat amb l’objectiu d’aconseguir que la cultura popular, les Festes d’Agost es puguin fer, però donant-los la volta perquè es puguin fer segures i amb les mesures de prevenció fixades».

Les entrades estan disponibles

La retirada gratuïta d’entrades per als espectacles de les Festes d’Agost comença avui a les 10 del matí. També estan a la venda les entrades per als concerts de Suu, El Pot Petit i Irene Mas i Marc Serra.

Totes poden adquirir-se al web festesbanyoles.cat, des d’on es pot consultar també tota la programació.