Les fortes pluges registrades aquesta tarda a les comarques gironines han deixat fins a 55mm d'aigua a Platja d'Aro, el municipi gironí on la tempesta ha descarregat amb més força.

El Meteocat havia actualitzat l'avís de pluges fins a perill molt alt per temps violent a la Garrotxa, on s'esperava pedra de més de 2 centímetres, vent fort i esclafits, tornados o mànegues. A Olot s'han registrat 25,2 mm aquesta tarda.

Els Bombers han rebut una vintena d'avisos entre les 2 i les 6 de la tarda a causa de les precipitacions, la majoria per inundacions de baixos i embornals embossats. A conseqüència de les pluges, Salt ha patit una avaria que ha deixat durant unes hores a 3.400 abonats sense subministrament elèctric.

La pertorbació ha causat algunes afectacions viàries. A la C-31 a Calonge s'ha donat pas alternatiu als vehicles a causa d'inundacions a la carretera, segons ha informat el Servei català de Trànsit. A més, el mal temps ha provocat que molta gent deixés les platges i es mogués cap a l'interior, provocant algunes retencions a les carreteres gironines.

A Ripoll les tempestes s'han deixat caure en forma de calamarsada., amb pedres de gran tamany que han enfarinat el paisatge.