L’Associació Rialles Blanes ha encetat la nova temporada d’espectacles infantils i familiars que organitza al llarg de tot l’any. La primera obra va ser Somriures, a càrrec del reconegut il·lusionista Mag Edgard. L’artista, que aporta a les seves funcions un segell de qualitat i teatralitat, va oferir al públic, que omplia de gom a gom la platea del recinte teatral, una actuació de màgia lleugera, dinàmica i alegre, fent realitat la coneguda dita «Avui és un bon dia per Somriure» que dóna nom al seu espectacle.

Abans de la funció els voluntaris de Rialles van fer oferir un ball al públic a tall d’obsequi, animant-lo perquè s’hi afegís, una proposta que expliquen que aviat va ser acceptada per tothom fent alçar a petits i grans.

A més, l’alcalde Àngel Canosa va agrair «la tasca invisible però efectiva» que duen a terme des de l’Associació, que enguany té programats sis espectacles de teatre. Aquest mateix octubre hi haurà dues sessions més, el 17 es presentarà el conegut conte Els Tres Porquets i el 31 l’obra titulada Remember Show.