En set hores de diferència van tenir lloc ahir dos accidents de trànsit a la província gironina provocats per porcs senglars que passaven la carretera.

El primer dels incidents va produir-se a les 2.45 hores al quilòmetre 34 de la C-260 a Castelló d’Empúries. Segons van informar els Bombers, un turisme ocupat per quatre persones va xocar contra un porc senglar que travessava. Tres dotacions del cos d’emergències van anar al lloc dels fets i van netejar la carretera. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre a dues persones, una de les quals va haver de ser evacuada a l’Hospital de Figueres. Es tracta d’una dona de 55 anys que referia dolor lumbar.

Unes set hores després, prop d’un quart d’onze del matí, hi va haver un altre xoc on s’hi van veure implicats dos turismes i un camió. Els fets van tenir lloc a la C-35, a l’altura de Fogars de la Selva, quan els tres vehicles es van accidentar per l’atropellament de l’animal. L’accident va provocar dos ferits lleus i en aquest cas no es va haver de fer cap trasllat hospitalari.

Retencions a l’AP-7

A mitja tarda d’ahir, un vehicle va bolcar al quilòmetre 87,5 de l’AP-7 a l’altura de Vidreres que va provocar uns dos quilòmetres de retencions. Segons va informar Trànsit, el turisme, únic implicat en l’incident, va perdre el control i va sortir de la via. A conseqüència va patir una fuita de combustible. Els Bombers, els Mossos d’Esquadra i el SEM van acudir al lloc dels fets. El conductor va sortir del vehicle i va ser atès pel servei d’emergències, que li va donar l’alta in situ.