El Patronat de Turisme va donar a conèixer ahir l’oferta turística enogastronòmica i d’alta gamma de la Costa Brava entre una vintena de periodistes i agents de viatge de Suïssa.

L’acte es va celebrar a l’espai Smith and de Luma de Zuric. Allà, quatre representants d’empreses i entitats turístiques gironines es van trobar amb els prescriptors suïssos, amb qui van poder establir relació i fer xarxa.

L’esdeveniment, que va comptar amb la presència del vicepresident segon del Patronat, Jordi Masquef, va consistir en una presentació de la destinació, seguida de dos tallers, dos tastets d’oli a càrerc d’Oli Fontclara i un tast de vins a càrrec del celler Clos d’Agon, que precisament és de propietat suïssa. L’acte va acabar amb un còctel gastronòmic elaborat per les cuineres Yolanda Bustos (de la Cuina de l’Empordanet) i Zineb Hattab, cuinera del restaurant vegà Kle, de Zuric.

Representants del sector

Les empreses i entitats turístiques gironines que van participar en l’esdeveniment van ser l’Hotel Camiral at PGA Golf & Wellness, Hostal La Gavina, Alàbriga Hotel & Home Suits, l’Agència Agoríbens i Visit Palafrugell. Entre els assistents suïssos, d’altra banda, hi havia representants de 20 Minute, Travelnews AG, Gentleman,