El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que avui sigui un dia de plena tardor o d'entrada d'hivern a les comarques gironines. Per tant, caldrà portar abric o una jaqueta més gruixuda que la dels darrers dies, quan els registres eren molt més càlids. .

La previsió apunta que avui els valors màxims no escalaran massa. La temperatura màxima està prevista que es quedi per sota dels 19 graus.

A banda, aquesta nit i matinada, les temperatures mínimes també han quedat força curtes. Les mínimes més destacades d'avui s'han donat al Pirineu, on les màximes tampoc pujaran massa.

A Das per exemple, s'ha registrat una mínima de -2,4 i a Ulldeter, de -3,5 graus.

A l'interior i la zona del litoral, les mínimes s'han mogut entre els 6 i 8 graus. Convé destacar per exemple, que a la ciutat de Girona s'ha escalat fins als 6,1 graus o a Vilobí, només fins als 5,4 graus.

Tarda de pluges

L'altre fenomen meteorològic del dia són les pluges previstes a partir del migdia i que afectaran bona part de la província. Segons el Meteocat,  pot ser que localment la precipitació vagi acompanyada de tempesta, i és possible calamarsa o neu granulada.

Aquesta és la previsió del dia que fa el Meteocat: