Un accident a l’N-II a l’alçada de Girona va deixar ahir al matí quatre ferits, un dels quals en estat crític i un altre greu.

Segons els Bombers de la Generalitat, a les 10.48 hores es va produir un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta al punt quilomètric 712 de la via, que va quedar completament tallada pels dos carrils durant unes dues hores i mitja, segons va informar el Servei Català de Trànsit, i va provocar retencions d’uns dos quilòmetres.

L’accident va fer bolcar la furgoneta, que va quedar molt malmenada pel xoc, i dues persones van quedar atrapades dins de cada vehicle. Els Bombers van enviar quatre dotacions que van permetre rescatar els dos atrapats passades les 11 hores. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre a quatre ferits, un dels quals un home de 66 anys que està en estat crític. La resta són un home de 36 anys que està en estat greu; una nena de 8 anys i una dona de 56 que estan en estat menys greu. Tots quatre van ser traslladats a l’Hospital Trueta de Girona.

Uns minuts després, a dos quarts de dotze hi va haver un altre accident a Corçà amb tres vehicles implicats i que va deixar dos ferits lleus. Els fets van tenir lloc al quilòmetre 12,3 de la C-66 i van provocar el tall dels dos sentits de la marxa durant més d’una hora. Els dos ferits van ser traslladats a l’Hospital de Palamós.