La Policia Local de Banyoles ha detingut un home per robar en una quinzena de vehicles en només sis dies a la ciutat.

Els agents locals el van enxampar ahir ocultant objectes robats i amb talls a les mans que hauria patit en trencar els vidres dels cotxes

L'arrestat és un veí de la localitat, de 28 anys a qui acusa de ser el presumpte autor d'un delicte continuat de robatori amb força a interior vehicle.

Es dona el cas que l'home compta amb antecedents per fets similars, passarà aviat a disposició judicial.  

Operatiu policial

La detenció es va produir en un operatiu de la Policia Local que ahir a la tarda va interceptar el sospitós com a presumpte autor de la quinzena de robatoris a interior de vehicle que s’han 

produït a la ciutat des de dissabte passat i fins a la matinada de dijous. 

En tots els casos, el detingut actuava amb el mateix modus operandi. Trencava el vidre d’una finestra del vehicle per accedir a l’interior i sostreure tota mena d’objectes.   

En l’escorcoll en el moment de la detenció, segons informa l'ajuntament, l’arrestat portava diferents objectes amagats sota el jersei que podrien haver estat robats. A més, tenia talls recents a les mans, possiblement produïts al trencar els vidres dels vehicles, i sang a la roba.

Objectes sostrets

Després de la detenció, la policia va fer gestions amb els denunciants dels robatoris i un d’ells va reconèixer els objectes que l’arrestat portava com els que li havien estat robats del seu vehicle.  El detingut passarà aviat a disposició judicial.