L’Ajuntament d’Olot se suma, aquest divendres 3 de desembre, a les commemoracions del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat instaurada per les Nacions Unides. Enguany, el Consistori participa en aquesta diada a través de l’Àrea d’Esports i el Grup MIFAS que han organitzat una jornada d’esport inclusiu al Firal d’Olot.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer i apropar què és fer esport amb una discapacitat física a la ciutadania i l’alumnat d’Olot. Per això, s’ha previst una jornada esportiva completa on es practicarà voleibol, bàsquet i tenis adaptat amb els alumnes de 6è de les escoles Malagrida i l’IE Greda.

L’activitat comptarà amb la participació de Pau Martín i en José Luís Montoya, jugadors de tenis i pàdel amb cadira de rodes i campions de la Lliga i Copa Catalana de la temporada 2020-2021. Ells seran els encarregats de mostrar i explicar com són els seus entrenaments, competicions, desplaçaments i sessions així com respondran les preguntes dels joves.

La jornada arrencarà a les 10 h i finalitzarà a les 12 h al Firal d’Olot i comptarà amb un esmorzar conjunt. El Firal serà dividit en tres zones per on els estudiants aniran passant de forma rotativa. En cas de pluja o mal temps, l’activitat es traslladarà al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot.

Els tècnics i membres de l’Àrea d’Esports són els encarregats de coordinar les activitats i del monitoratge d’aquesta diada.