L’alta mobilitat que s’està registrant durant el Pont de la Puríssima també és sinònim malauradament d’accidents de trànsit. Ahir n’hi va haver dos de lleus però que van complicar la mobilitat per dues carreteres importants: l’autopista AP-7 i la C-38. Aquesta última registra aquesta setmana molt de moviment de vehicles perquè està situada al Pirineu i és una àrea amb molts esquiadors que van amunt i avall a les pistes aquests dies.

L’accident de l’AP-7 es va produir ahir al migdia a Maçanet de la Selva i va complicar la circulació durant prop d’una hora en direcció Barcelona. El sinistre, que va consistir en una sortida de via d’un cotxe, va deixar un ferit, de caràcter lleu. Arran del succés només hi havia un sol carril obert de la carretera. D’altres vehicles , segons el Servei Català de Trànsit (SCT), també van quedar aturats a la carretera i això va generar retencions, que van superar els 2 quilòmetres de longitud.

Cues a la C-38 Camprodon.

També al migdia, va tenir lloc un altre accident de trànsit, localitzat a la C-38 a Camprodon. En aquest cas, van xocar tres vehicles per encalç i sortosament, segons Trànsit, no es van haver de lamentar ferits.

El que sí es van trobar els nombrosos conductors que anaven per aquesta via tan concorreguda aquests dies són cues, que segons el Servei Català de Trànsit, van ser de prop de quatre quilòmetres i es van donar sobretot en sentit nord -Molló-.

El sinistre viari es va saldar sense ferits. A lloc s’hi van desplaçar com també al de l’AP-7 Bombers, Mossos de Trànsit i el SEM.