Els Bombers han treballat de nit i matinada en un incendi forestal a Ripollès i que ha cremat 800 metres quadrats de vegetació.

El foc es va declarar quan faltaven pocs minuts per dos quarts de dotze de la nit al municipi de Camprodon, en una zona pròxima a la colònia Estebanell, que s'anomena l'Alt Puixeu.

Fins a aquesta àrea boscosa s'hi van desplaçar 12 dotacions dels Bombers, que es van trobar amb unes condicions meteorològiques adverses: vent sec i baixa humitat.

Això va fer que el foc estigués amb flama viva i que hi hagués perill que s'estengués ràpidament. L'actuació de tots els mitjans terrestres va fer que finalment, cremessin 800 metres quadrats de superfície forestal.

Els Bombers van donar el foc per controlat cap a tres quarts d'una i van donar el foc per extingit i el servei finalitzat, a dos quarts de tres de la matinada.

Dels del cos d'extinció d'incendis recorden que els incendis forestals no es produeixen només a l'estiu sinó que es poden produir a qualsevol època de l'any sobretot arran del canvi climàtic i la desestacionalització dels focs forestals.