L'ONCE ha repartit 70.000 euros a la província de Girona amb el sorteig del 'Cupó Diari' d'ahir dimarts.

Concretament, les dues butlletes premiades s'han venut a Caldes de Malavella i Bescanó. Els dos venedors han venut un «Cupó Diari» de la loteria premiat amb 35.000 euros.

Ramón Hernández, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització, és qui ha portat la sort a Caldes de Malavella des del punt de venda ubicat a la plaça Sant Esteve. 

Francisco Muñoz també és un venedor de l'entitat que portat la fortuna a Bescanó, des del seu punt de venda al carrer Major.

Ramón i Francisco, persones amb discapacitat com tots els venedors de l'ONCE, van vendre cadascú d'ells un cupó premiat amb 35.000 euros.

Caldes de Malavella i Bescanó pertanyent administrativament a l'agència de l'ONCE a Girona, que presta serveis personalitzats a 333 afiliats i afiliades i compta amb 135 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

El 'Cupó Diari' de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, segons informa l'entitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar 'La Paga' de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros.