Els Mossos d’Esquadra van desallotjar la matinada d’ahir una festa il·legal que va aplegar unes 300 persones en un mas de Mont-ras, al Baix Empordà, que havia estat llogat per a un màxim de deu persones.

L’actuació policial es va saldar amb 184 persones denunciades per incomplir les mesures contra la propagació de la Covid-19 i també va ser detingut un home que tenia un requeriment judicial pendent.

Els serveis d’emergències van rebre l’avís cap a dos quarts de tres de la matinada de la propietària de la casa denunciant que en veure la situació va decidir alertar les autoritats.

Lloguer per deu persones

La dona l’havia llogada a un grup de deu –el màxim que permeten les restriccions- però finalment s’hi havien aplegat centenars de persones.

Fins al lloc s’hi van desplaçar diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra que van poder dissoldre la trobada. També van identificar les persones quan sortien del mas de Mont-ras i van rebre la denúncia.

L’actuació dels Mossos d’Esquadra es va allargar fins a dos quarts de dotze d’ahir, quan es va poder donar la festa per desallotjada.

Les noves mesures Covid i restriccions a Catalunya per frenar l’òmicron restringeixen les trobades amb més de deu persones.

Palafrugell és, a més, una de les poblacions on s’ha establert el toc de queda després de l’aval del Tribunal Superior de Catalunya. Va començar el 23 de desembre i fins al 7 de gener.