Un veí de Banyoles ha estat detingut després de cometre presumptament tres robatoris a l'interior de vehicles, encara que també se li atribueix un delicte d'estafa bancària per realitzar compres amb targetes sostretes, segons informen els Mossos d'Esquadra.

El passat 27 de desembre, els agents de la comissaria d'aquesta ciutat van rebre denúncia d'una ciutadana que manifestava que, dos dies abans, havien robat al seu automòbil a ple dia mentre estava estacionat en un aparcament.

La víctima es va trobar el vehicle amb el vidre de l'acompanyant trencat i va comprovar que li havien sostret dues jaquetes, diversa documentació personal, 300 euros en efectiu i una targeta de crèdit amb la qual s'havia fet una compra de 15 euros en un bar proper.

Després de la investigació d'aquests fets, els Mossos d'Esquadras van detenir el presumpte autor el passat dia 11 a Banyoles.

El detingut, de 42 anys i amb diversos antecedents per fets similars, va passar al matí següent a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat a l'espera de judici.

Es dona la circumstància que, el passat 8 de novembre, els Mossos d'Esquadra d'aquesta comissaria ja van detenir el mateix home per cometre dos robatoris a l'interior de dos turismes i tres estafes bancàries.

Aquelles compres es van fer per valor totes elles de 155 euros a bars, estancs i carnisseries de la mateixa població.

Després de passar a la disposició del jutjat en aquesta primera ocasió, també se'l va deixar en llibertat a l'espera de judici.