Els Mossos d'Esquadra van detenir el dilluns passat un home de 34 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a mitjans de desembre, quan la Unitat d'Investigació de la comissaria de Girona va tenir coneixement, gràcies als agents de Banyoles, que en una casa ocupada al carrer Maragall de la capital del Pla de l'Estany hi podria existir un punt de venda de Marihuana.

Amb la col·laboració de la Policia Local, es va començar una investigació i un cop obtinguts els indicis necessaris, es va demanar una autorització judicial per accedir a l'immoble. El matí del dilluns 24 de gener es va dur a terme l’entrada i perquisició per part de la Unitat d’Investigació de Girona juntament amb l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona.

A l'escorcoll es va localitzar marihuana, haixix i cocaïna dosificades en bossetes a punt per a la seva venda. També es van trobar bàscules de precisió i 745 euros en efectiu. Una inspecció conjunta amb la companyia elèctrica va confirmar que aquest pis tindria una manipulació de l’escomesa de la llum.

 El detingut, amb antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona el dia 25 de gener, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.