Ahir va morir l'empresari olotí Pere Bahí Alsina. Vinculat a l'àmbit immobiliari, també era molt conegut per les activitats de divulgació i comunicació cultural. Era membre antic de la penya festiva AOAPIX, organitzava el festival de cinema 'Vivim Muntanyes' i estava implicat en els cercles empresarials. En aquest últim àmbit, organitzava debats i xerrades. Va ser un dels iniciadors de la publicació 'L'Observatori per al Desenvolupament Sostenible de la Garrotxa', un anuari que recull dades socials, econòmiques i policials de la comarca. També estava vinculat a l’ANC, Òmnium, i a la Fundació Impulsa. Durant anys també va ocupar càrrecs al Col·legi d'APIs de Girona, al Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis, on va ser un dels promotors de l'estudi de preus del marcat immobiliari. Màster en Direcció d'Empreses Constructores i Immobiliàries per la UB, API i llicenciat en Informàtica, va ser Cofundador de Cubus Immobiliària Olot, era membre del ple de la Cambra de Comerç de Girona, i director del Curs d'especialització en Màrqueting Immobiliari de la Fundació de la UdG.

Els que l'havien conegut destacaven la seva amabilitat i el fet que sempre tenia el somriure obert, la mà estesa i una estona per a tothom, com mostren els múltiples missatges de dol compartits les últimes hores a les xarxes socials.

Bahí va quedar vidu l'any 2015: la dona va ser una de les 150 víctimes del vol de German Wings que el pilot va estavellar als Alps.